CAMPANYA "SI LA CULTURA ET TOCA, ARA ET TOCA A TU"

Compartir

El Museu Egipci de Barcelona s’adhereix a la campanya “Si la cultura et toca, ara et toca a tu”. Llegeix aquesta Notícia per saber exactament en què consisteix i com hi pots participar tu també. Tots i totes hi comptem!

El sector cultural està vivint un moment extremadament complicat arrel de la pandèmia de la covid-19. Amb el tancament durant el confinament, les posteriors restriccions d’aforament i d'altres mesures que limiten la programació habitual d'activitats culturals, el sector pateix una greu crisi econòmica que posa en perill la seva supervivència i la de milers de treballadors del sector.

Per aquest motiu, un grup de professionals de la captació de fons (fundraising) en l’àmbit cultural de Catalunya, membres de la xarxa fundraising.cat, i el Cercle de Cultura han decidit llançar una campanya  de manera desinteressada per contribuir a un futur positiu i salvar el sector cultural català. La campanya demana als ciutadans que estimen la cultura que facin un pas endavant amb una crida clara a l’acció.

La iniciativa neix per donar suport al sector cultural en un dels moments més complicats de la seva història, amb l’objectiu de potenciar el consum, la difusió i el mecenatge cultural. Es dirigeix a un públic general i, més concretament, amant i consumidor de cultura.

El Museu Egipci de Barcelona s’ha adherit a la campanya que duu per títol “Si la cultura et toca, ara et toca a tu”, engegada des de mitjan octubre, la qual és possible gràcies a la participació i el suport d’artistes, de companyies, d'entitats i d'equipament culturals.

Es tracta d'una campanya transversal, que engloba totes les arts escèniques, aplegant creadors i artistes independents, companyies, entitats culturals, museus, llibreries, teatres, etc. Per una banda ofereix al públic l’oportunitat de conèixer i donar suport a projectes artístics; i, per l’altra, facilita difusió i captació de recursos al sector.

Si la cultura et toca, ara et toca a tu. Campanya de Suport a la Cultura en l’era Covid-19.


Ajuda, compra, difon i dóna tu també el teu suport. Així retornaràs a la cultura tot el que sempre t’ha aportat. 
En el nostre cas concret, pots fer accions tan fàcils i senzilles com aquestes que et posem a tall d'exemple: des de visitar el Museu Egipci de Barcelona (adquirint les teves entrades AQUÍ); fer-te Amic o Amiga del Museu (fes clic AQUÍ); i fins i tot comprar els regals de Nadal a la nostra Botiga-Llibreria online (consulta el nostre catàleg de productes i llibres clicant AQUÍ).

No et quedis al marge! Salvem la cultura!


#laculturaemtoca