Activitats infantils i juvenils per Setmana Santa

02-03-2016
Partager

On s’amaguen les tombes dels faraons? Com es fa una mòmia? Quins missatges secrets ens expliquen els jeroglífics? Vols fer una mona de Pasqua faraònica?

Ja hem obert el període d’inscripció a les activitats infantils i juvenils que organitzem, al Museu Egipci de Barcelona, per al període extraescolar de Setmana Santa, del 21 a 27 de març.

Un ampli programa de tallers d’un dia de durada per a nens i nenes de 6 a 12 anys que de ben segur donarà resposta a algunes de les inquietuds dels més petits de la casa sobre el llegat dels faraons: on s’amaguen les tombes dels faraons?, com es fa una mòmia? existeix realment la maledicció de Tutankhamon?, quins missatges secrets ens expliquen els jeroglífics?...; un curs monogràfic sobre la descoberta de la tomba de Sennedjem adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys –aprofitant que enguany se celebra el 75è aniversari de la mort d’Eduard Toda, el seu descobridor-; i una innovadora i divertida activitat conjunta amb el Museu de la Xocolata: "Tutankhamon, una mona de Pasqua faraònica", que us permetrà fer una mona de Pasqua tot recreant la màscara d'aquest popular faraó en xocolata són les propostes que us oferim.
Consulteu els detalls d'aquestes activitats i no us quedeu sense la vostra plaça!