JA ESTÀ AQUÍ LA BARCELONA WEEK!

Partager

El Museu Egipci de Barcelona pren part d'aquesta iniciativa promoguda des de l'Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona. Vine i gaudeix d'un 2×1 en les teves entrades!

BARCELONA WEEK

Barcelona presenta una setmana plena d'activitats i d'ofertes!

Turisme de Barcelona ha llançat aquesta setmana la campanya Vine a Barcelona. Ara és el moment. El seu objectiu és impactar durant aquests dies que s’havia de celebrar el Mobile World Congress amb una oferta de valor afegit adreçada al visitant, ja sigui aquell que ja tenia prevista la seva estada aquí o bé al públic local, nacional i de proximitat com el mercat europeu.La campanya està pensada i plantejada per a públics diferents i apel·la l’esperit de reacció, superació i resiliència d’una ciutat oberta al visitant a l’hora de gaudir i compartir la ciutat.

La campanya ofereix activitats i preus especials en comerços, mercats, restaurants, hotels i apartaments turístics, transport i cultura durant la setmana del 21 de febrer a l’1 de març. Es va iniciar amb aquests set tipus d’establiments, als quals s’hi ha anat afegint altres operadors amb iniciatives diverses. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, Turisme de Barcelona i les entitats representatives dels diferents sectors econòmics.

En el cas del Museu Egipci de Barcelona, si vens durant la Barcelona Week podràs gaudir d'un 2x1 en l'entrada general (NOMÉS VENDA A TAQUILLA) | Oferta vàlida fins l'1 de març (2020).

MÉS INFO DE LA BARCELONA WEEK: https://barcelonaweek.com/?utm_source=membres&utm_medium=display_paid&utm_campaign=barcelona_week_feb_20_CA