Nou Programa d'Estudis per al primer semestre de 2016

23-12-2015
Partager

Coneix, aprèn, forma't amb nosaltres

Un semestre més, i des de fa ja més de dues dècades, la Fundació Arqueològica Clos - Museu Egipci de Barcelona ofereix cursos, seminaris i diferents activitats culturals que inclouen un ampli ventall de propostes per adults, joves i nens que donen a conèixer, de manera amena i enriquidora, les civilitzacions del passat.

Egipte ocupa un espai important a la nostra programació: als cursos introductoris sobre civilització faraònica i escriptura jeroglífica, s'uneixen temes diversos que comprenen divinitats com Amon i Osiris, el pensament espiritual, l'exèrcit, l'alimentació, la sexualitat, les relacions amb la Bíblia , la colònia grega de Naucratis o les intrigues cortesanes que van fer trontollar la monarquia faraònica. Fora d'Egipte, hem recuperat alguns cursos que van tenir molt bona acollida com el d'Introducció al Pròxim Orient, Síria, els Càtars, o el Diable; a més, hem incorporat algunes novetats que van des dels etruscos o els regnes germànics fins a la Xina moderna i contemporània.

Tots els cursos estan impartits per especialistes en cadascuna de les matèries i, si fas la teva inscripció on line, tindràs un 10% de descompte en la matrícula.