Nou Programa d'Estudis per al segon semestre de 2017

01-08-2017
Partager

Coneix, aprèn, forma't amb nosaltres

Un semestre més, i des de fa ja més de dues dècades, la Fundació Arqueològica Clos ofereix, dins del seu Programa d'Estudis, un ampli ventall de cursos per a donar a conèixer les civilitzacions del passat i especialment l'antic Egipte.
El Programa d’Estudis per al segon semestre del 2017 conté cursos d’introducció (Introducció a l'Egipte faraònic, Introducció a l'escriptura jeroglífica i Misteris d'Egipte) i tres cursos molt centrats en els textos escrits (Desxifrant la pedra de Rosetta, Monarquía y propaganda: introducción al estudio de nombres y epítetos como elementos propagandísticos de los faraones i Papirs de l'antic Egipte). Dedicarem unes sessions als cristians d’Egipte, els coptes, i tancarem el cicle sobre les fases vitals de l’ésser humà, parlant de la vellesa i la mort a Egipte.
Fora d’Egipte és el torn de la segona part d’Hispània Romana (època alt-imperial) i recorrerem una bona part del món antic amb Jàson i els Argoanutes. El Dr. Gual ens conduirà per les circumstàncies i els escenaris de les guerres més determinants a la Catalunya dels segles XV-XIX, i potser la novetat més destacada sigui el retorn a les nostres aules del Dr. Josep Lluís Alay, amb qui gaudirem de nou del llegat cultural del Tibet, l’anomenat “Sostre del Món”.

Tots els cursos estan impartits per especialistes en cadascuna de les matèries.
Si feu la vostra inscripció on line, gaudireu d'un 5% de descompte en la matrícula.

Consulteu aquí tot el Programa d'Estudis per a aquest semestre de l'any.