Una nit al Museu Egipci de Barcelona

25-04-2016 Activités Club Junior
Partager

Passa una vetllada emocionant i divertida entre peces mil·lenàries

El Museu Egipci de Barcelona proposa, per a la nit del proper dissabte 30 d’abril, passar una vetllada nocturna a les sales de la col·lecció permanent, dormint entre peces mil·lenàries (mòmies, màscares, sarcòfags, amulets).
És la primera vegada que el museu organitza aquest tipus d’activitat, que està pensada per al públic infantil d’entre 6 i 13 anys, i ho fa en exclusiva per als membres del seu Club Junior.

El Club Júnior del Museu Egipci de Barcelona s’adreça a nens i joves de fins a 18 anys i permet accedir a importants avantatges que permeten als seus integrants descobrir i conèixer l’antic Egipte. La quota anual són 25 euros, que inclouen el Passaport acreditatiu com a membre del Club Júnior; entrada gratuïta i il·limitada al Museu; un 25% de descompte a les activitats infantils i juvenils organitzades al Museu i al Campus Arqueològic; un 25% de descompte en les activitats per adults i l’accés a una programació exclusiva.

La nit al Museu Egipci de Barcelona començarà a les 20h del dissabte 30 d’abril i culminarà a les 9h del diumenge 1 de maig 2016.
Fes la teva reserva aquí