AVÍS SUSPENSIÓ ACTIVITATS PRESENCIALS

30-10-2020 Activités Conférence
Partager

QUEDEN SUSPESES TOTES LES ACTIVITATS CULTURALS DE CARÀCTER PRESENCIAL (JA SIGUIN CURSOS, CONFERÈNCIES O VISITES GUIADES) DEGUT A LES MESURES DE SEGURETAT IMPLEMENTADES PER LES AUTORITATS EN RELACIÓ AMB LA CRISI SANITÀRIA.

En compliment de les mesures sanitàries donades a conèixer per la Resolució 2700/2020, de 29 d'octubre, publicades al DOGC amb data 30/10/2020, es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. En l’apartat 9 d’aquesta Resolució es contempla la prohibició de que els museus organitzin activitats culturals amb assistència de públic, exceptuant la pròpiament expositiva (ja que els museus poden seguir oberts, sempre que respectin el 33% del seu aforament).

Malauradament, i com a conseqüència d’aquesta prohibició, ens veiem obligats a emetre el següent comunicat:

QUEDEN CANCEL·LADES FINS NOU AVÍS ELS CURSOS, LES CONFERÈNCIES I LES VISITES GUIADES, AIXÍ COM TOTA ACTIVITAT DE TIPUS GRUPAL QUE TINGUI UN CARÀCTER ASSISTENCIAL O PRESENCIAL.

Agraïm la vostra comprensió davant d'aquestes mesures excepcionals i esperem reprendre la normalitat el més aviat possible, tan bon punt s'aixequin les mencionades prohibicions.

 

MUSEU EGIPCI DE BARCELONA
Fundació Arqueològica Clos